Vlákno názorů k dotazu Ustní dohoda o díle... od Lina - OT: Ustní dohoda o díle... .. i nám se...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 11. 2008 9:12

Lina (neregistrovaný)

OT: Ustní dohoda o díle...
    .. i nám se stalo (a nejednou) něco podobného. Naposledy jsem napsala majiteli určité firmy, aby zvážil, co nám vlastně fakturuje, protože z 50% to nebyla pravda (např. odklizení sutě, která se ovšem z místa nepohnula...), psaníčko jsem odeslala někdy v červnu t.r., odpovědi jsem se dosud nedočkala... předtím se snažil manžel s dotyčným domluvit, ale ten na něho pouze sprostě řval a vyhrožoval mu, že pokud nezaplatí, tak si ho podá...

... bohužel to není naše špatná zkušenost s jedinou firmou, v posledních letech jich nějak přibylo ... a dokonce i u firem, se kterými byly sepsány řádné smlouvy o dílo. V závěru je to jen cár papíru, protože nemáte chuť se s někým dohadovat, handrkovat, shánět znalce apod.
    A jim je to šuma fuk, protože opravdu pro ně nejsme zákazníci.
    Mějte se fajn.

• 27. 11. 2008 11:16

pája (neregistrovaný)

Re: OT: Ustní dohoda o díle...
    To je sice pravda, ale právě s tím takovéto FY počítají a spoléhají, že si to lidi nechají líbit. Takže byť cár papíru, jde o důkaz pro případný soudní spor, rovněž tak znalecký posudek a výhra ve sporu je reálná.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).