Re: Návrh na zápis do Obchodního rejstří
tušíme, ale když to neumíte, tak si to raději nechte udělat od někoho, kdo to zná a vyvarujete se problému.
Min. průmyslu bude mít těžko návod, nemá s OR nic společného.
rej.soud Vás případně vyzve k doplnění nebo změně do urč.lhůty, pokud by došlo k tomu, že zamítně návrh, tak Vám peníze vrátí na účet převodem a Vy s novým návrhem musíte zase koupit nový kolek.
Na druhou stranu vyplnit návrh na zápis do OR zase není taková věda, vedle tiskopisu vyskakuje,máte-li správnou verzi obslužného programu, vždy ke každému políčku konkrétní návod, co a jak vyplnit.
Když tak se ještě ozvete, nebudete-li si s tím vědět rady.
Re: Návrh na zápis do Obchodního rejstří
Děkuji velice. Šlo mi hlavně o těch 5000,- Měl jsem strach, abych je nemusel platit při každém podání, u nás nikdy nevíte... Pokud mi peníze soud vrátí, pak je to v pořádku.
Ohledně předání agendy specializovaným firmám - nejsem proti, ale chtěl jsem se to naučit a sám si vše vyzkoušet.
Zakládal jsem firmu v Anglii, vyplnil jsem na webu jednoduchý formulář s několika málo údaji (vpodstatě jen jméno a bydliště a sídlo nové firmy) a cca za 4 hodiny mi přišlo potvrzení o registraci s přiděleným IČ.
Nevím, proč je to u nás tak komplikované, že si kvůli zakládání firmy musíte najímat speciální firmy...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.