Re: OT: Jak mám zrušit pevnou linku?
Velmi složitě ! Musíte vydržet půl hodiny na 0800123456 než vás spojí s operátorem, potom další půl hodinu než vás spojí na konkrétního pracovníka a ten si vás ověří, že jste majitelem linky (datum narození a jméno) a oznámí vám zdlouhavě, že vám zašle dopis s kódem (prý do 5ti pracovních dnů....) a kód pak musíte nahlásit nějaké jejich lince (uvedeno v dopisu) a do 30 ti dnů od nahlášení kódu vám pevnou linku prý zruší...... PEVNÉ NERVY !!! :-)))
;-) no to je prave to, co nechcu... vim ze pres operatora je to na ... ;-) tak hledam jinou cestu... kdyz jsem bydlela v brne, tak jsem si tam zasla osobne, a kdyz mi porad chodily dal faktury, tak jsem ta sla znovu s podepsanym papirem od nich, ze mam zruseno a pak uz dali konecne pokoj, ale sakra zas jet kvuli temu do Brna... uz to mam ted dost z ruky.. :-( to je snad nejhorsi instituce, co existuje... ;-)
>>Velmi složitě ! Musíte vydržet půl hodiny na
>>0800123456 než vás spojí s operátorem, potom další půl
>>hodinu
>>než vás spojí na konkrétního pracovníka a ten si vás
>>ověří, že jste majitelem linky (datum narození a
>>jméno)
>>a oznámí vám zdlouhavě, že vám zašle dopis s kódem
>>(prý do 5ti pracovních dnů....) a kód pak musíte
>>nahlásit
>>nějaké jejich lince (uvedeno v dopisu) a do 30 ti dnů
>>od nahlášení kódu vám pevnou linku prý zruší......
>>PEVNÉ NERVY !!! :-)))
>
>;-) no to je prave to, co nechcu... vim ze pres
>operatora je to na ... ;-) tak hledam jinou cestu... kdyz
>jsem bydlela v brne, tak jsem si tam zasla osobne, a
>kdyz mi porad chodily dal faktury, tak jsem ta sla znovu
>s podepsanym papirem od nich, ze mam zruseno a pak uz
>dali konecne pokoj, ale sakra zas jet kvuli temu do
>Brna... uz to mam ted dost z ruky.. :-( to je snad
my to řešili přes fax,jak nám poradil operátor a dnes nám tvrdí ,že tam žádnou žádost nemají strašná instituce,s nimi to je vše na měsíce a déle.............
>nejhorsi instituce, co existuje... ;-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.