Re: Výpověd PP daná zamě-telem §46 ods.1
Pokud jste v květku porušil pracovní povinnosti a zaměstnavatel vás na to písemně upozornil, musel také v květnu stanovit přiměřenou lhůtu, do kdy mají být porušení napravena. Obvykle se jedná ale o prohřešky, kde se stanovuje lhůta odstranění ihned po oznámení. Tudíž jestli vy máte možnost 1měsíce k odstranění porušení nařízení, tak vám končí lhůta v červnu a po tomto termínu můžete při opakování prohřešku dostat vyhazov. Další písemnost se v červnu už nepíše.
Re: Výpověd PP daná zamě-telem §46 ods.1
Děkuji za vysvětlení.
Takže jestli tomu dobře rozumím, tak se jedná o nápravu prohřešků, které mi jsou vytýkany. Všechno toto se stalo v květnu a oficiálně mi bylo až dnes sděleno. Některé prohřešky byly před tímto oficiálním dopisem napraveny, mohou být tedy i přesto zmíněny v oficiálním dopise?
Další otázka, která mě v této věci napadá - součástí tohoto dopisu je i plán k nápravě. Může být jeho obsahem něco, co mi nebylo vytýkáno?
A jak se definuje přiměřená lhůta? Jak postupovat v případě, kdy vím, že v jednom případě není měsíční lhůta k nápravě dostatečná? (jedná se o měsíční vykazování výsledků)?
Děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.