Re: znovu odstupné
Neuvědomila jsem si, že bych vás tím mohla splést, já si to chtěla jen ujasnit, protože se zde hovořilo o nadbytečnosti, sice šlo o dohodu, ale pro ujasnění (pro mě) jsem zmínila rozdíl v dohodě v souvislosti s nadbytečností a výpovědí propokud firma propouští všechny z-ce pro nadbytečnost, ale neruší se, nedojde k výmazu z OR, bude existovat dál, ale bez zaměstnanců - jak definovat důvod výpovědi. V případě nadbytečnosti-zrušení místa,jsem používala formulku: Vaše nadbytečnost vyvstala poté, kdy představenstvo ..., s.r.o. rozhodlo dne ....o snížení stavu zaměstnanců společnosti v .... za účelem zvýšení efektivnosti práce. V důsledku tohoto rozhodnutí a následného výběru ze strany Vašeho vedoucího se ruší rovněž Vaše pracovní místo ............ a stáváte se nadbytečnou. S tím jsem si zatím "vystačila", ale když fa dává výpovědi všem z-cům dle § 52 c), těžko mohu napsat za účelem zvýšení efektivnosti práce .... jak byste to prosím formulovala? Děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.