Vlákno názorů k dotazu Výpověď 1 od jaroslav skácel - Dokončení dotazu Tato poopravené rpzvázání prac.poměru mi přišlo doporučeně...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 1. 2010 16:11

jaroslav skácel (neregistrovaný)

Dokončení dotazu
    Tato poopravené rpzvázání prac.poměru mi přišlo doporučeně poštou zároven se zápočtovým listem na kterém píše úplně něco jiného, a to že dle pareagrafu 66 zrušení ve zkušební době ze stranyzaměstnance,důvod neuveden.Takže na zápočtovém listě písou že jsem dal výpověd já ve zkš.doběčož jsem již byl po zkušební době a na tom zrušení prac.poměru dohodou také úplně něco jiného.Toto jednání zaměstnance agentury si myslím že je cílené a vede za účelem toho aby mi agentura nebo fabrika nemusela vyplácet odstupné jelikož mě mistr vyhodil už po ukončení zkušební doby,v průběhu mého zaměstnání jsem neměl v zaměstnání žádný prohřešek,ani jsem nijak závažně nic nepoprušil.
    zajímalo by mě jak se toto dá řešita jestli mám právo na odstupné.Děkuji Vám za odpověd. Skácel Jaroslav

• 13. 1. 2010 17:36

inzinyrka (neregistrovaný)

Re: Dokončení dotazu
    Najděte si právníka a podejte žalobu pro neplatné rozvázání pracovního poměru. Myslím, že máte slušnou šanci na úspěch.

• 13. 1. 2010 20:18

Jiřka1 (neregistrovaný)

Re: Dokončení dotazu
    Je to celé zmatené, ale každopádně Vy musíte jednat s agenturou, protože jste byl zaměstnancem té agentury, ne té firmy.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).