Re: mzda
no možná jsem to nepochopila. máme ve smlouvě, že výplata ne splatná k 25. dni v měsíci svou mzdu vždy obdržím po uplynutí této doby a to vždy až za pět dní či dní deset. jelikož jsem podala výpověd kalsickou načeš mi bylo nabídnuto odejít dohodou přistoupila jsem na to ale sma jsem si jí musela napsat. tudíž se ptám znovu co s tím když výplatu opět neobdržím ve stanoveném termínu uvedený ve smlouvě děkuji.
Re: mzda
Hlavně, pokud se nepletu jste tady někde psala, že máte ve firmě na starosti mzdové a personální věci. Tak naprosto nechápu, že by vám vůbec nebylo stydno chtít nějaké odstupné, když vaše znalosti pro tuto práci byly totálně nulové. A jestliže jste ve firmě vykonáváte personální činnost, tak kdo asi jiný by vám tu dohodu nebo případně výpověď měl napsat ? Myslím, že zaměstnavatel si oddechne po vašem odchodu. Jestliže ani nevíte, jaký je rozdíl mezi výplatním termínem, splatností mzdy a dalších 15 dnech po uplynutí, kdy teprve lze PP okamžitě zrušit, tak víc není co dodat.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.