Re: Délka schvalování starobního důchodu
toto píše ČSSZ:
V průměru se doba vyřízení žádosti o důchod při došetřování chybějících dob pojištění pohybuje kolem 3 měsíců. Ve výjimečných případech, kdy žádost nelze definitivně vyřídit z důvodu nezbytného šetření poskytuje ČSSZ žadateli před rozhodnutím o důchodu zálohu.
Takže vidíte, že si dělají z lidí akorát srandu.Vy píšete, že jste předložil vše, čili nic nemuseli došetřocvat a stejně důchod nikde.
Neváhejte, pište stížnosti, zkuste třeba i Blesk, Černé ovce nebo něco takového, ať se pohnout. Kdybyste neměl úspory, tak budete za chvíli bezdomákem- a to jen díky kvalitní a rychlé práci úředníků na teplých a dobře placených místečkách.
Re: Délka schvalování starobního důchodu
Tak jsem se tam včera dovolal a uřednice mi mojí žádost našla, problém je v tom že jsem cca.4 roky jsem pracoval na slovensku před rozdělením a tak tak něco jen doplňují a to dělají jen 2 uřednice a lidí kteří dříve pracovali na slovensku je plno. Když jsem se zeptal na zálohu o kterou jsem již dříve požadoval tak mi řekla že žádnou žádost tam nemám tak vidím že tam je totální chaos. Jak říkáte příští týden budu otravovat znovu když nepříjde aspon záloha.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.