Re: OT:Na co je zákoník práce?Ale upřímn
A to prosím slečna chtěla otěhotnět....radila jsem nepodepisovat, a nepřistupovat na něco takového...bojí se že by přišla o místo....ale z druhé strany....to může jít "pípat" do kauflandu nebo dělat uklizečku....a ne odbornou funkci...jakou by z toho měla asitak nemocenskou a PPM ? Tak asi miminko odloží..na později....ale myslím když na to přistoupí,že se zpět nedostane, případně jí přidá to "na ruku"
Re: OT:Na co je zákoník práce?Ale upřímn
Mám také podobnou zkušenost. Byla jsem účetní ve firmě, kde to takto fungovalo s cca 50 zaměstnanci.Oficiálně něco málo a ten zbytek bokem.Problém nastal ovšem v případě,když došlo k ukončení pracovního poměru.Jelikož se částky bokem nevyplácely pravidelně, v případě ukončení ať ze strany zaměstnance nebo zaměstnavatele jste o tyto korunky nenávratně přišly. Dovolání žádné, nic nebylo podepsáno. Z vlastní zkušenosti to mohu pouze NEdoporučit. Ovšem vím, jak to je v dnešní době těžké, tak že nakonec je to na uvážení každého z nás.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.