Re: okamžité zrušení PP
No v případě § 55 je důvodem okamžité výpovědi porušení povinnosti vypl. z právních předpisů zvlášť hrubým způsobem, do toho se počítá alkohol na pracovišti a jiné. Tak u vás bych se spíš přiklonila k § 52 g) protože tam je to více specifikované.
Děkuji Vám za odpověď. Můžeme mu teda dát teď ten § 52 g, když měl písemné napomenutí 7.3.2011? Býval tam ten půlrok, platí to ještě?
Já nevim, třeba od tý doby co ten zákon napsali. Ale jestli Vám jde vyloženě o slovíčkaření, tak pardon, opravuji to na: okamžité zrušení pracovního poměru. Aspoň s paní Hankou si rozumíme :-)
pro někoho slovíčkaření, pro mne zase diletanství rádce při prezentování nesmyslu. Když netušíte, jaký je v tom rozdíl, tak se radši nepleťte do diskuze.Někdo by Váš nesmysl mohl vzít vážně , použít a napsat do "okamžité výpovědi" a měl by malér na krku.
,Dobře, proč tedy jen můj nesmysl? Jak ste si mohla přečíst, tak o "okamžité výpovědi" už psala sama autorka dotazu. Já jí jen odpověděla, ale obě jsme věděly o čem píšeme. Víc to komentovat nebudu, od toho tu diskuze neni.