Vlákno názorů k dotazu Žádost o rodič.příspěvek od pája - Re: Žádost o rodič.příspěvek tolik jsem vyčetl na portálu:Rodičovský...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 8. 2011 15:16

pája

Re: Žádost o rodič.příspěvek
    tolik jsem vyčetl na portálu:

Rodičovský příspěvek náleží i v případech:
    když dítě mladší 3 let navštěvuje jesle nebo obdobné zařízení pro předškolní děti nejvýše 5 kalendářních dnů v měsíci,
    když dítě starší 3 let navštěvuje mateřskou školu nebo jiné obdobné zařízení pro předškolní děti v rozsahu nepřevyšujícím 4 hodiny denně nebo nejvýše 5 kalendářních dnů v měsíci,
    když dítě navštěvuje léčebně rehabilitační zařízení nebo jesle, mateřskou školu nebo obdobné zařízení pro zdravotně postižené předškolní děti v rozsahu nepřevyšujícím 4 hodiny denně,
    když dítě zdravotně postiženého rodiče navštěvuje jesle, mateřskou školu nebo obdobné zařízení pro děti předškolního věku v rozsahu nepřevyšujícím 4 hodiny denně,
    když dítě dlouhodobě zdravotně postižené nebo dlouhodobě těžce zdravotně postižené navštěvuje jesle, mateřskou školu nebo jiné obdobné zařízení pro děti předškolního věku v rozsahu nepřevyšujícím 6 hodin denně nebo plní povinnou školní docházku.

Nárok na dávku může být uplatněn 3 měsíce zpětně od podání žádosti.

• 24. 8. 2011 16:31

Kara (neregistrovaný)

Re: Žádost o rodič.příspěvek
    Díky, neměla jsem čas pátrat, tak jsem zvolila tuto rychlejší cestu. Ještě jednou dík.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).