Re: Smlouva na dobu určitou
Jestliže skončí MD(nebo RD , podle toho jak přesně máte sjednáno) paník, kterou zastupujete, zaměstnavatel vám vystaví zápočtový list. Koho vezmou místo paní Zuzany, je celkem jedno, protože váš PP je sjednán na určitou událost a ukončením této končí. Takže dnem, kdy končí RD paní Zuzany bude končit i váš pracovní poměr. Zaměstnavatelé většinou dávají oznámení, že tím a tím dnem končí pracovní poměr, ale není to jejich povinnost, povinností je vystavit vám potvrzení o zaměstnání.
Re: Smlouva na dobu určitou
Dobrý den,
děkuji za odpověď. Já mám ve smlouvě uveden text: Pracovní poměr se uzavírá na dobu určitou (zástup za mateřskou dovolenou paní Zuzany Pracovní)
V jiné odpovědi mne upozornili na to, že mám ve smlouvě zástup za mateřskou nikoliv rodičovskou, tutíž bych měla mít už pracovní smlouvu na dobu neurčitou.
Je to opravdu chyba zaměstnavatele, že neuvedl v textu mateřská a rodičovská dovolená? Nebo je to jen slovíčkaření? Děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.