Re: Životopis
Napište si do hledáčku strukturovaný životopis, na to firmy slyší a mají ho rádi, je totiž přehledný a hned vědí vše na první pohled. Je rozdělený do částí: osobní údaje, vzdělání, praxe, dovednosti a znalosti(např. počítač a programy, různé kurzy, hlavně znalost jazyků, státní zkoušky atd.), sociální kompetence (taková slova jako flexibilní, komunikativní, týmová práce ...) Že jste společníkem, bych vůbec neuváděla, protože to pravděpodobně s Vaší novou profesí nesouvisí a v tomto případě se jedná o vedlejší činnost tak co ...Každé slovo životopisu zvažte, probrušte, konkurence je sillná. Nepodceňujte se ani nepřeceňujte, ale prodejte vše, co umíte a s čím máte zkušenosti . K tomu Vám přeji hodně štěstí.
Re: Životopis
Díky Vám moc za radu, jako společník se nikdy neprezentuji, prostě v té době to byla nutnost jak mít nějaké zaměstnání - bohužel doba je zlá a prodej již tolik nejede, takže člověk musí shánět něco jiného. Žádnou odměnu jsem jako společník nikdy nebrala - prostě jsem byla obyčejný zaměstnanec. Myslím, že toto by nemělo nikomu vadit-je to přece stejné jako když je někdo OSVČ a k tomu je někde zaměstnán. Tak doufám, že to vyjde - držte mi pěsti :)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.