Re: Kratší pracovní poměr
Proč ne ? Je to pracovní poměr na zkrácený úvazek.Akorát budete mít tolik dnů dovolené, kolik činí počet dnů v týdnu , které máte odpracovat x 4 nebo 5 (kolik týdnů má Vaše firma).
Moc Vám děkuji za rychlé odpovědi. Protože je to méně než polovina "standartního" úvazku, tak jsem nevěděla, jestli to není něco proti něčemu :-) Akorát mzda mi tedy zůstane stejná jako dřív i když budu pracovat míň, ale to snad taky ničemu nevadí.
Máte-li mít stejnou mzdu při kratším úvazku, ohlídejte si co jste si vlastně dohodli. Zda budete mít stejnou mzdu za každou Vámi odpracovanou směnu nebo stejnou mzdu za méně hodin za měsíc.
Měla jsem před mateřskou a budu mít i teď pevnou měsíční mzdu (bez ohledu na odpracované hodiny). Jen budu mít těch hodin míň.
To by neměl být problém. Budu to mít v dodatku ke smlouvě, že rozsah práce bude těch 12-15 hodin týdně a pevnou částku za měsíc. To by snad mohlo stačit.
Dopředu, nebo dokud jede všechno jak má, se všechno zdá jako zbytečné papírování. Když začne něco skřípat, co je černé na bílém, se najednou hodí.