Re: ukončení PP
Proč myslíte, že se jedná o závist ? Spíš šlo o velký údiv ne ? Nebo vy znáte nějakého zaměstnavatele, který by po zhruba 3 letech rodičovské dovolené dával zaměstnancům dobrovolně "na cestu" nějaké peníze ? Spíše to nějak zavání, protože jinak by se neptala na odstupné, ale normálně dala tedy odměnu, nebo máte jiný názor ?
Mám jiný názor. Ve většině případů se tady radí zaměstnancům jak na to, aby jim zaměstnavatel vyplatil to, na co mají nárok a zaměstnavatel je nešidil. A když se tady jednou za čas zeptá zaměstnavatel, jak to udělat aby mohl dát něco navíc zaměstnanci, tak rejpal v tom hned vidí něco co "zavání" a co není normální a přidá k tomu ještě navíc uštěpačnou poznámku.
A vy tomu fakt věříte, že se jedná o normálního zaměstnance ? Já teda opravdu ne. Navíc nevidím nic špatného na tom, když All napsala, že by tam byla ráda zaměstnána, vy snad ne ? Nebo vy byste jako zaměstnavatel po tolika letech pracovnice na RD vyplácela něco "na cestu", když víte, že už pro vás pracovat nebude ? A to zavánění jsem myslela tím, že kdyby naprosto nezištně chtěli dát "něco na cestu" , tak mohli dát odměnu, ne spekulovat o odstupném kvůli placení pojištění. Myslím, že takového zaměstnavatele, by si přál každý. A to, že to zavání buď kamarádkou nebo něčím podobným si určitě myslí víc lidí, nejen já, protože tuto situaci jsem za celou svou letitou praxi nezažila a tady na fóru to čtu taky poprvé. Ale třeba se mýlím a je to jinak.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.