Re: nevyplacené odstupné - chyba v tisko
a není už po termínu, kdy mohl na ÚP žádat o nevyplacené mzdy? To si měl otec zařizovat hned, pokud byla firma v insolvenci a bylo možné na ÚP požádat o tyto nevyplacené mzdy. Ať otec okamžitě dojde se všemi papíry, které má, na ÚP a pozeptá se, co vlastně chybí nebo zda již není pozdě. Pokud je firma v likvidaci, tak má likvidátora - to zjistíte na www.justice.cz, zadáte buď název firmy nebo IČO. Tam zjistíte o likvidované firmě vše potřebné. Otec také může požádat o vratku daně, takže by si měl od zam-tele vyžádat potvrz. o zdanit. příjmech. Obdržel od zam-tele ELDP? Ten je také důležitý.
Re: nevyplacené odstupné - chyba v tisko
nejedná se o insolvenci, je to ten nový papír, kdy úřad práce poskytuje dle novely zákona o zaměstnanosti odstupné 65 % pokud jej nedostal, jelikož z tohoto důvodu se mu posunuje podpora. Doklady donesl včas, ale že tam má špatné datum a toto je můj dotaz. Zda po přečtění tohoto odstavce mám pravdu já nebo úřad práce.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.