1.Ze zařízení-výměníkové stanice vymontujeme čerpadlo nebo armatury,opravíme na dílně a zpětně namontujeme. Zařadil jsem to jako 33.12.12 - oprava ostatní čerpadla-potrubních armatur , ale odběratel chce RPDP s tím,že se jedná o montáže,ale není mi schopen říci zařazení.Nic nového mimo dílů do opravy nedodáváme. 2.Přímo ve výměníkové stanici opravujeme výměník tepla - lze 33.11.12 - Opravy a údržba kovových nádrží, zásobníků a podobných nádob z kovu? 3.Opravovali jsme na kotelně staré odpadní potrubí u kotle tj.vadné demontovali a nové navařili- tady nevím kam zařadit
6. 2. 2012 13:36
Dobrý den,
potřebuji pomoci se zatříděním:
1.Ze zařízení-výměníkové stanice vymontujeme čerpadlo nebo armatury,opravíme na dílně a zpětně namontujeme.
Zařadil jsem to jako 33.12.12 - oprava ostatní čerpadla-potrubních armatur , ale odběratel chce RPDP s tím,že se jedná o montáže,ale není mi schopen říci zařazení.Nic nového mimo dílů do opravy nedodáváme.
2.Přímo ve výměníkové stanici opravujeme výměník tepla - lze 33.11.12 - Opravy a údržba kovových nádrží, zásobníků a podobných nádob z kovu?
3.Opravovali jsme na kotelně staré odpadní potrubí u kotle tj.vadné demontovali a nové navařili- tady nevím kam zařadit
Díky.
Tom