Hlavní navigace

Požadavky - výrobky z ryb a prodej

  • (neregistrovaný) 178.255.168.---

    3. 2. 2013 10:47

    Dobrý den.

    prosím o informaci, kde najít informace ohledně požadavků na provoz provozovny, kde bude z rybích polotovarů, resp. ryb již usmrcených a vakuově balených, vyráběn výsledný produkt určený ke konzumaci mimo provozovnu?
    Jaký druh živnosti řemeslné (výroba) je třeba ?
    Musí mít provozovna kolaudaci ?
    Mění se podmínky (příp. jak?), pokud by byly ryby na místě zabíjeny a dále z nich vyráběny produkty?
    Rozdíl v použití mezi živností: hostinská činnost a výroba ... ?

    Děkuji

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).