Dobrý den chci se zeptat, můj otec byl na pracovním úřadě a pak ho z něj vyloučili a nebyl nikde 2-3měsíce (nevim přesně jak dlouho) evidován ani zaměstnán,pak nastoupil dopráce a od té doby již pracuje.Teď mu v práci chtěli udělat daně a účetní mu řekla,že mu je neudělá že mu chybí ty 2-3měsíce a že je nemá čím doložit, ale já vím že jsem to měla podobně z brigádou a moje účetní to nějak vyřešila bez problémů a daně mi normálně udělala.Můžete mi co nejrychleji a dobře poradit jak na to to?Myslím že se dá napsat něco jako je dobrovzdání nebo tak něco, nemám pravdu? Děkuji za informace a dobrou radu......s pozdravem a přáním hezkého dne Lucie
23. 2. 2012 10:39
Dobrý den chci se zeptat, můj otec byl na pracovním úřadě a pak ho z něj vyloučili a nebyl nikde 2-3měsíce (nevim přesně jak dlouho) evidován ani zaměstnán,pak nastoupil dopráce a od té doby již pracuje.Teď mu v práci chtěli udělat daně a účetní mu řekla,že mu je neudělá že mu chybí ty 2-3měsíce a že je nemá čím doložit, ale já vím že jsem to měla podobně z brigádou a moje účetní to nějak vyřešila bez problémů a daně mi normálně udělala.Můžete mi co nejrychleji a dobře poradit jak na to to?Myslím že se dá napsat něco jako je dobrovzdání nebo tak něco, nemám pravdu?
Děkuji za informace a dobrou radu......s pozdravem a přáním hezkého dne Lucie