Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
Firmy musí řešit zmatek v hlášení zaměstnanců. Chyba v systému poslala špatná data
Chytila páječku za pálivý konec, přesto se nevzdala. Dnes tvoří unikáty z cínu i skla
29. 5. 2013 10:52
Dobrý den, naskytla se mi možnost pronajmout si malý prostor (cca 6m2) v obchodní pasáži v Praze. Přemýšlel jsem nad tím a chtěl bych tam prodávat čerstvé pečivo, popřípadě párky v rohlíku. Bohužel s podnikáním nemám žádné zkušenosti, tak nevím na koho se obrátit a je tu ještě jeden problém. Není tam žádné sociální zařízení (wc, umyvadlo atd.). Je to pouze jedna místnost s okýnkem. Potřebuji poradit, zda by mi to vůbec bylo schváleno na hygieně a jiných orgánech? Co se týče živnosti, tak tam si myslím, že by problém nebyl. Jsem vystudovaný v gastronomickém oboru. Děkuji všem za rady.