Prosím o radu, zatím si nejsem plně jistý. Jsem zaměstnavatel (neplátce) a potřebuji vyplatit spolupracovníka, DoPP, vyplacená částka bude do 2000kč, spolupracovník je studen , proto bych chtěl uplatnit slevu na dani. Předpokládám, že ho musím nechat podepsat Prohlášení poplatníka k dani (nemáte někdo link na Prohlášení poplatníka k dani, děkuji) a pak už se v tom ztrácím :(, co já jako zaměstnavatel musím uchovat, vydat, kde přiložit nějaké potvrzení o studiu, jakou částku vyplatit, kdy uzavřu dohodu opakovaně tak se musí znovu podepsat Prohlášení poplatníka k dani, nebo to platí celej rok? , děkuji za každou radu, bohužel jsem nikde na netu nenašel nějaké srozumitelné vysvětlení
7. 11. 2010 16:13
Dobrý den,
Prosím o radu, zatím si nejsem plně jistý.
Jsem zaměstnavatel (neplátce) a potřebuji vyplatit spolupracovníka, DoPP, vyplacená částka bude do 2000kč, spolupracovník je studen , proto bych chtěl uplatnit slevu na dani.
Předpokládám, že ho musím nechat podepsat Prohlášení poplatníka k dani (nemáte někdo link na Prohlášení poplatníka k dani, děkuji) a pak už se v tom ztrácím :(, co já jako zaměstnavatel musím uchovat, vydat, kde přiložit nějaké potvrzení o studiu, jakou částku vyplatit, kdy uzavřu dohodu opakovaně tak se musí znovu podepsat Prohlášení poplatníka k dani, nebo to platí celej rok? , děkuji za každou radu, bohužel jsem nikde na netu nenašel nějaké srozumitelné vysvětlení