Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
25. 8. 2008 15:39
Dobrý den,
nějak se mi to všechno sukuje, i dotaz napoprvé skončil kdesi jinde než na BC, což se mi ještě nestalo, takže kdyby se náhodou objevil ještě jednou, omlouvám se.
Prosím o radu:
Manželé měli v SJM byt.dům, na základě Smlouvy o výstavbě byly provedeny změny v KN a to: převod spoluvlastnických podílů ke spol. částem budovy a spoluvlastnické podíly k pozemku na stavebníka. Součásti Smlouvy o výstavbě je cena, která zahrnuje mimo tyto převody také závazek vlastníků, že povolí stavebníkovi výstavbu byt. jednotek...
Motám se u přiznání k převodu nemovitostí.
Kdosi mi říkal, že se bude týkat jenom pozemku, ale co ty společné části domu?
Bude asi zapotřebí znalecký posudek, teď se zeptám jako pako: bude na celou nemovitost nebo jenom na převáděné podíly?
Díky moc moc, dneska mám nějaký den "blbec", jdu vykopat mrkev (mám jí asi 25 kousků, tak se u toho snad nezmrzačím a vyluftuju hlavu), a pak jdu na to znovu.