Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Odhlášené zaměstnance už znovu najdete. ČSSZ opravila chybu
Daňové přiznání v ohrožení? Podání vám může zkomplikovat přetížený systém
Zaměstnavatel vás pozdě přihlásil k pojištění. Jaké nastanou komplikace?
Systém hlášení úspěšně pokračuje, tvrdí stát. Zaměstnavatelé se mezitím „hroutí“
Dobírka jako smažák české e-commerce. Bude mít fanoušky, ale hospodu vám nezachrání
Navazující zaměstnání pro účely JMHZ
9. 12. 2008 9:42
Dobré dopoledne, moc se omlouvám, s čímž že to sem lezu. Ale vlastně se to také týká podnikání, a to lékařů. Ať vlezu, kam vlezu, všude mi lékaři nabízejí přírodní produkty, až jsem si jeden přinesla domů. Na internetu je sice spousta nadšenců s Dračí krví, ale mám jaksi zato, že si je prodejci píší sami. Co Vy, nemáte náhodou zkušenosti s tímto konkrétním produktem? Ráda bych si ujasnila, jak moc jsem naletěla (anebo ne?).
Ono je těžké nabídce nepodlehnout, když pod lékařskými diplomy v ordinaci visí také plakáty firmy Energy a dostává se Vám ujištění jak od lékaře, tak i jeho sestry, že s tímto produktem mají ohromné osobní zkušenosti. Můj zánět v krku byl nazván banálním a měly by to tyhle kapky zvládnout. Za polovičku bych v lékárně pořídila Orofar a ten by to zvládl určitě, teď jsem na pochybách ...
jenom mne prosím, nekamentujte, jen bych ráda znala názory těch, co se skutečně s Dračí krví potkali, nikoliv vychvalování prodejců závislých na obratu... a možná to pomůže i někomu dalšímu v rozhodování. Díky.