Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatel vás pozdě přihlásil k pojištění. Jaké nastanou komplikace?
Systém hlášení úspěšně pokračuje, tvrdí stát. Zaměstnavatelé se mezitím „hroutí“
Dobírka jako smažák české e-commerce. Bude mít fanoušky, ale hospodu vám nezachrání
Navazující zaměstnání pro účely JMHZ
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
12. 12. 2008 20:11
Dobrý den. Prosím o radu:
Nyní jsem na rodičovské dovolené - dítě bude mít 2,5 roku. Jsem těhotná, ale na další mateřskou nestihnu nastoupit do jeho 3 let. Zaměstnavatele jsem žádala o umožnění rodičovské dovolené do 3 let věku dítěte. Ale co pak? Pokud mi zaměstnavatel umožní neplacené volno do 4 let věku dítěte (bylo by to méně, protože nastoupím na další mateřskou dovolenou) - mám nárok na pobírání PPM u druhého dítěte? A z jakého příjmu se mi bude počítat?A platí za mě zaměstnavatel i ten čtvrtý rok zdrav a soc pojištění?
No a pokud mi zaměstnavatel neumožní čerpání neplaceného volna a bude trvat na nástupu do práce - a já odpracuju třeba jen měsíc (pravděpodobně na zkrácený úvazek) z jakého příjmu se mi pak bude počítat PPM?(Příjem z kterého byla vypočtena první PPM byl díky mimořádným prémiím mnohem vyšší než předpokládaný příjem po nástupu do práce po skončení rod.dovolené).
Děkuji moc za ochotu.