Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
22. 2. 2010 16:03
Máme ve firmě trošku složitější systém fakturace-vystavujeme zálohové faktury a potom daňovky - máme na to vnitřní směrnici... je to na delší psaní a já neustále "bojuji" s technickým oddělením ohledně stanovení DUZP.
Oni mi ke každé faktuře kterou mám vystavit musí přinést nějaký podklad . Pokud mám vystavit již konečnou fakturu-daňový doklad vždy po nich chci doklad na základě kterého se stanoví DUZP - dodací list, smlouvu, předávácí protokol,montážní list apod.
A teď z nich vypadlo, že tyto doklady vlastně honí jenom kvůli mě, protože druhé strany buď doklady nechtějí, nebo je nechtějí podepisovat apod.
Přece si DUZP nemůžu vymyslet!!!!!!!!!!
Jsou schopni mi do ledna donést předávací protoko z října-dřív prý to z investora nevyrazí apod. Samozřejmě je s tím vyhodím.
Prosím o zkušenosti Vás jiných účetních popř. jak to děláte jinde. Někdy jsem z nich zoufalá-když je straším FÚ tak si z toho nic nedělají, fakturovat musím a potom z nich tahám doklady pěkně dlouho. Máme to moc pěkně napsané-za podklad k fakturaci ručí technik a za správné účtování účetní. Dobrý ne?
Moc díky.