Pojistná událost

• (neregistrovaný)

19. 4. 2010 16:20

dobrý den chtěla jsem se zeptat stala se mi nehoda tím že jel kamion odlítli mu kameny a poškodil mi čelní sklo a kapotu ,auto jsem zastavila ,policii jsme nevolali jelikož jel na kolůečko a měl mít zrovna pauzu tak jsem v dobré vúli s ním sepsala jen vše potřebné k nahlášení pojistné události s tím že se nahlásí na jeho pojištovnu v zápětí jsem tak učinila pojistná událost mi byla přidělena ,následně jsem byla na pojištovně ,likvidátior vše nafotil,uznal ,podepsal se mnou údaje a objednal mě na opravu vozu .Po týdnu mi auto opravili s tím že ze strany viníka nebyla škodná událost nahlášena a že si mám mopravu zaplatit pokud to on nenahlásí .viník sice v zápětí nahlásil ale s tím že že není prokázáno že to způsobyl on ,a tudíš mi pojištovna nechce uhradit náklady spojené s opravou a zapůjčením náhradního vozu jak se mám zachovat a jak postupovat ,nikdo mě neinformoval o tom že není ze strany viníka událost nahlášena a bylo mi řečeno že je vše vyřízené a pojištovna vše uhradí ´předem Vám děkuji za radu s pozdravem Ivana Šefflová

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).