Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
4. 5. 2010 8:45
Dobrý den,
mám dotaz ohledně dočasné pracovní neschopnosti. Používáme mzdový program mukwin od firmy kopr. Naše zaměstnankyně odpracovala dne 22.4.2010 celou směnu 8 hodin, po pracovní době navštívila lékaře a ten ji uznal od 22.4.2010 práce neschopnou.
V programu jsem do začátku omluvené absence dala datum 22.4.2010 a že první den nemoci odpracovala 8 hodin. Nejsem si pak ovšem jistá jak mám zadat hodiny do rozvrhu smen pro náhradu mzdy:
Podle mě připadá prvních 14 kalendářních dnů ode dne 23.4.2010 do 6.5.2010 => náhrada nenáleží za dny pátek, pondělí a úterý, poskytována bude od středy do 6.5.2010, ale program mi ukazuje těch prvních 14 kalendářních dnů jen do 5.5.2010 tudíž ji v květnu bude chybět vyplacený jeden den.
Poradíte mi prosím, co kam mám doplnit už opravdu nevím. děkuji za odpovědi