- do prace nastupujem od 1. 8. 2011 na cesku zivnost (som obcan slovenskej republiky) - pracovat budem pre nemecku firmu na letisku v meste Basel (Basel sa nachadza na hranici Svajciarska, Francuzska a Nemecka, letisko sa nachadza na Francuzsko - Svajciarskej hranici) - ubytovany budem v podnajme vo francuzskej casti mesta (zhruba 500 Eur mesacne) - moj mesacny prijem bude okolo 5200 Eur - skoro kazdy tyzden planujem cestovat na vikend do prahy (bud vlastnym autom, alebo letecky) - moj pracovny fond bude 8.5 hodiny denne (podla svajciarskych zakonov) x pocet pracovnych dni v mesiaci
Prosim, aby ste mi poradili, co vsetko to bude obnasat, ake prava a povinnosti budem mat voci ceskemu pripadne inym statom, a ako je to bude s tymi 183 dnami.
6. 6. 2011 7:14
- do prace nastupujem od 1. 8. 2011 na cesku zivnost (som obcan slovenskej republiky)
- pracovat budem pre nemecku firmu na letisku v meste Basel (Basel sa nachadza na hranici Svajciarska, Francuzska a Nemecka, letisko sa nachadza na Francuzsko - Svajciarskej hranici)
- ubytovany budem v podnajme vo francuzskej casti mesta (zhruba 500 Eur mesacne)
- moj mesacny prijem bude okolo 5200 Eur
- skoro kazdy tyzden planujem cestovat na vikend do prahy (bud vlastnym autom, alebo letecky)
- moj pracovny fond bude 8.5 hodiny denne (podla svajciarskych zakonov) x pocet pracovnych dni v mesiaci
Prosim, aby ste mi poradili, co vsetko to bude obnasat, ake prava a povinnosti budem mat voci ceskemu pripadne inym statom, a ako je to bude s tymi 183 dnami.
Dakujem mnohokraaaaaat za odpovede