Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
Firmy musí řešit zmatek v hlášení zaměstnanců. Chyba v systému poslala špatná data
Chytila páječku za pálivý konec, přesto se nevzdala. Dnes tvoří unikáty z cínu i skla
Další spor Schillerové s Babišem, tentokrát jde o limity u zdravotních benefitů
Ženám rostou důchody v posledních letech rychleji než mužům
15. 7. 2011 16:42
Dobrý den,
prosím poradte.
Jsme dopravní firma.Prodali jsme polskému dopravci přepravu. Faktura vystavena 3.6.,dautm sprzedazy 3.6. tj.asi uskutečnění služby, fa přišla 10.6. Je v CZK, takže nemusím přepočítat. Ke kterému dni mám povinnost přiznat službu a ke kterému dni si mohu odpočíst. Týká se toho i den doplnění údajů na fakturu?
Další fakturu máme od polské firmy službu dopravní databanky. Zaplatili jsme jim dopředu na půl roku.
29.4. zaplaceno na základě proforma faktury. Datum vystavení faktury a datum prodeje na faktuře 2.5., přepočet oni provedli ke dni 29.4. a faktura mi přišla až 11.7.Ke kterému dni mám přiznat daň a kterému si odečíst. Mám použít jejich přepočtenou částku, kterou provedli ke dni 29.4. Nebo se počítají jiné kurzy a částky budou odlišné.
Děkuji za jakoukoliv radu.