Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Poplatky za rozhlas a TV se ruší. Nahradí je stát. Lidé mohou přispívat doborovolně
Důležitý dokument pro seniory. Kdy budete potřebovat potvrzení o důchodu
Finanční správa upřesnila, kdy si podnikatelé mohou uplatnit odpočet DPH
Stát chce mít páku na ceny benzínu a nafty. Vláda schválila nový zákon
Evoluce hypoték: Jak se z antické zástavy stal pilíř moderní ekonomiky
Za švarcsystém už nemá hrozit pokuta pracovníkům, ale jen zaměstnavatelům
24. 1. 2012 16:07
Dobry den ,chtela jsem se zeptat mam pujcku a mam ji pojistenou na neschopnost pracovat ,ted jsem nemocna 70 dni -mam rakovinu a ted se lecim -do prosince jsem byla na materske -v srpnu jsem nastupovala do prace -zduvodu ze po materske bych nemela narok na neschopenku,do prace uz nechodim neslo to zvladat ,ale bohuzel me vyhodily 7.11.2011 na neschopenku jsem nastoupila 10.11.2011ale tady je ten problem na pojistovne me to neuznali z duvodu toho ze nejsem vydelecne cinna -dolozila jsem vsechny doklady a cetla jsem o tom vse -teda myslela jsem si to ,ale to ze kdyz chci uplatnit pojistnou udalost tak jsem nikde nenasla to ze musim mit zamnestnavatele je tam podminka- vystavena neschopenka- to mam ,nevik kde se to dozvedet tak se ptam -jinak je takove pojisteni uplne na prd .dekuji za odpoved