Kouplili jsme obchod.Ještě ho nemáme doplacený.ale museli jsme ho zavřít,protože jsme to financne nezvladali.S majitelem jsme se snažili dohodnou o slevě,ale trvá na původní ceně.Tudíž jsme se splátkami v prodlení.Tuším,že nás dal k soudu.Nyní se někdo objevil a chtěl by obchod do nájmu.Můžete mi někdo poradit,jak mám postupovat?Podotýkám,že v katastru nemovitostí je zapsán stále majitel do doby úplného zaplacení.Já asi nájemní smlouvu uzavírat nebudu.Ale může on/majitel/?Když já mám kupní smlouvu? díky.
14. 2. 2012 21:02
Kouplili jsme obchod.Ještě ho nemáme doplacený.ale museli jsme ho zavřít,protože jsme to financne nezvladali.S majitelem jsme se snažili dohodnou o slevě,ale trvá na původní ceně.Tudíž jsme se splátkami v prodlení.Tuším,že nás dal k soudu.Nyní se někdo objevil a chtěl by obchod do nájmu.Můžete mi někdo poradit,jak mám postupovat?Podotýkám,že v katastru nemovitostí je zapsán stále majitel do doby úplného zaplacení.Já asi nájemní smlouvu uzavírat nebudu.Ale může on/majitel/?Když já mám kupní smlouvu?
díky.