Potřebuji poradit : Zaměstnankyně po RD nenastoupila, byla na neschopence. Teď jí po 380 dnech končí a ona by měla nastoupit zpět do práce. Přinesla dohodu o rozvázání prac.poměru protože u nás není schopná pracovat, má roztroušenou sklerozu. Invalidní důchod nedostala, tak jde na ÚP. Naposledy pracovala 3 dny v lednu 2008, tak bych měla brát průměr ze IV.Q.2007. Myslím si, že musím pro ÚP vypočítat pravděpodobný výdělek. Problém je v tom, že záskok na její místo má trochu jinou náplň práce a ještě teď má menší průměr něž ona před 4 roky. Jak mám postupovat? Napadla mě možnost vzít její průměr a "vypočítat" průměrné zvyšování mzdy ve firmě a nějak to na to napasovat. Děkuji
8. 3. 2012 10:26
Potřebuji poradit :
Zaměstnankyně po RD nenastoupila, byla na neschopence. Teď jí po 380 dnech končí a ona by měla nastoupit zpět do práce. Přinesla dohodu o rozvázání prac.poměru protože u nás není schopná pracovat, má roztroušenou sklerozu. Invalidní důchod nedostala, tak jde na ÚP.
Naposledy pracovala 3 dny v lednu 2008, tak bych měla brát průměr ze IV.Q.2007. Myslím si, že musím pro ÚP vypočítat pravděpodobný výdělek.
Problém je v tom, že záskok na její místo má trochu jinou náplň práce a ještě teď má menší průměr něž ona před 4 roky.
Jak mám postupovat?
Napadla mě možnost vzít její průměr a "vypočítat" průměrné zvyšování mzdy ve firmě a nějak to na to napasovat.
Děkuji