Hlavní navigace

Mikropodnik do 10. zam-ců

  • (neregistrovaný)

    10. 1. 2013 13:54

    Dobrý den,
    chtěli jsme žádat o dotace na firmu na stroj, ale bylo nám sděleno, že jsme vedeni v ARESu jako firma s počtem zaměstnanců 11-19, nejsme tudíž mikropodnik se zam-ci do 10 lidí. My máme ale ve skutečnosti pouze 7 zam-ců. Nevíte prosím někdo, kde toto změnit ? Na OSSZ nám sdělili, že do ARESu nevkládají data, nemůžou nám pomoct. Že se máme obrátit na ministerstvo financí nebo FÚ. Poradí prosím někdo , jak nás změnit na mikropodnik ? Moc moc děkuji

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 10. 1. 2013 18:39

      Iva12 (neregistrovaný)

      Re: Mikropodnik do 10. zam-ců
      Dobrý večer,
      musím říct, že Váš příspěvek mě zaskočil. Na webových stránkách ARES je přímo uvedeno:

      "Všechny údaje, které ARES zpřístupňuje, mají pouze informativní charakter a nemají charakter úřední listiny. Jejich výpis (prostřednictvím ARES) proto nemůže být použit jako průkazní materiál pro úřední jednání.
      Vzhledem k charakteru aplikace ARES nenese Ministerstvo financí odpovědnost za aktuálnost a úplnost údajů z databáze ARES ani za nepřetržitý provoz www aplikací pro zpřístupnění údajů z informačních systémů zdrojových registrů ani za korektnost a aktuálnost jimi zpřístupňovaných informací. Ministerstvo financí neodpovídá za případné škody způsobené použitím údajů získaných prostřednictvím aplikace ARES."

      Obrátila bych se znovu na toho, kdo Vám podal informaci o tom, že nemáte nárok na dotaci. Zkuste mu vysvětlit, že údaje v ARESu nejsou aktuální a jaká je skutečnost. Sama jsem vyřizovala několik žádostí o dotace, a co se počtu zam-ců týče, údaje jsem vyplňovala já sama.
      Pokud to nepůjde vyřídit takto, obrátila bych se na FÚ.
      Držím palce:-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).