Re: Následné Souhrnné hlášení
Podle mě, do následného souhrnného hlášení uvedete jen rozdíl. Takže pokud řádek s odběratelem z faktury v SH nemáte, pak doplníte jen ten řádek s údaji z chybějící faktury. Pokud již odběratele v SH máte, pak řádek vystornujete a do dalšího řádku uvedete znovu s přičtenou chybějící fakturou.
Re: Následné Souhrnné hlášení
Ano, děkuji, je to přesně tak jak píšete. Už jsem to udělala, je u toho super návod. Následné je v podstatě oprava předchozího podání. POkud je chyba v odeslaném řádku, vystavím znovu s křížkem (storno) a na další řádek napíšu se správnou hodnotou a množstvím. Pokud ale tento řádek chyběl v SH, pak stačí jen napsat ten řádek.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Klempířův návrh na zrušení koncesionářských poplatků je paskvil, upozorňují úřady
Tuzemské cestovní náhrady se mimořádně zvýší, týká se to však jen vozidel na naftu
V Praze lze erotické letáky rozdávat jen u skládky. Darling Cabaret to zkoušel obejít
Návrh novely zákoníku práce mění pravidla náboru uchazečů o zaměstnání
Zaměstnanecké benefity v JMHZ: Jak je správně vykazovat?
Nárok na důchod může ovlivnit i evidence na úřadu práce. Rozhodují tato pravidla
22. 1. 2013 8:57
Prosím o pomoc. Za měsíc prosinec už mám SH odeslané. Nyní mi přibyla ještě jedna faktura, která se bude týkat SH a prosince. Mám odeslané i DPH, kde mi v řádku 20 nesouhlasí částka po přidání této jedné faktury. Vím, že se posílá následné SH. Mám ho udělat tak, že celé prosincové SH opíši, vykřížkuji a pak ho celé napíši znovu s přidáním této faktury? Co se týká DPH, mám poslat dodatečné, když ještě není 25.1., nebo tím pádem opravné? Vše posílám elektronicky. Děkuji