Re: Exekuce výživné - moc prosím o radu
Na každou exekuci posíláte 2431 Kč?
Mně vyšlo, že byste měla na každou platit 914 Kč.
Takže přestanete platit přednostní a budete dále srážet na nepřednostní 914 Kč a běžné výživné 914 Kč.
Re: Exekuce výživné - moc prosím o radu
No právě stále jsem z toho zmatené. Já bych platila 914,- jako přednostní splátka dlužného z loňského roku a a běžné výživné 2500,- bych normálně strhávala ze zbytku mzdy. Protože když by dostal výplatu, tak by stejně měl těch 2500,- dávat. Takže jestli s ním udělat dohodu o srážce ze mzdy....Fakt jsem zmatená..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
7. 2. 2013 8:37
Dobrý den, prosím o pomoc ohledně následujícího: zaměstnanec má čistou mzdu 14.871,- a má přednostní a nepřednostní srážku. Po odečtení na něj, manželku a tři děti posílám na každou exekuci 2.431,-Nyní příšlo od soudu, že se nařizuje srážet dluh na výživném na dítě z 1.manželství + běžné výživné. Znamená to, že místo dosavadní srážky přednostní budu srážet dluh na výživném a dále srážzku nepřednostní. Ale jak s tím běžným výživným. Děkuji moc za radu