Dobrý den,
vše záleží na podmínkách pojištění, které máte sjednáno u Kooperativy. Jedná se o komerční pojištění, tedy podmínky jsou záležitostí klienta a poskytovatele tohoto pojištění. Doporučuji obrátit se přímo na Kooperativu nebo s Vaší uzavřenou smlouvou (kde jsou uvedeny podmínky konkrétního pojištění) na právníka.
Dagmar Kučerová ::)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
9. 2. 2012 7:12
Dobry den chtel jsem se zeptat.Mam komercni pojisteni ze od 15 dne nemoci bych mel dostat 500 kc na den u kooperativy.Pred 3 roky jsem mel uraz ruky kde jsem byl 2 na operaci behem 3 mesicu po 4 mesicich jsem ukoncil nemocenskou a sel pracovat.Pojistovna me vyplatila jen asi za 3 mesice castku s tim ze podle tabulky tenhle uraz se zbytecne dlouho lecil.Pritom jeste dalsi 2 mesice jsem chodil na rehabky.Ted jsem nemocnej uz 3 mesice po operaci pupecni kyly doktor me odmita pustit do prace s tim ze se me to vrati pokud zvednu tezka bremena.Jsem na osvč jako zamecnik pravidelne zvedam bremena o vaze 50 kg i vic.Bojim se ze me opet pojistovna bude nejak kratit podle tabulek.Ma na to pravo?? dekuji za odpoved.