Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
20. 2. 2013 10:22
Mám intern. obchod fungující na principu přeposílání objednávek.S dodavatelem (prodejcem) mám uzavřenou smlouvu o zprostředkování. Ve smlouvě je mimo jiného uvedeno:1.Prodejce se zavazuje poskytovat informace nezbytných pro uzávírání kupních smluv ( objednávek ), zejména xml export skladového zboží ve formě textů a fotek,možnost vzdáleného importu objednávek.2.Prodejce nenese žádnou odpovědnost za výpadky dodávání informací ( xml ),aktualizace nabídky či problémy s vyřizováním objednávek.3.Prodejce se zavazuje vždy nejpozději do 15.pracovního dne kalendářního měsíce předat zprostředkovateli vyúčtování obsahující souhrnný přehled z předcházejícího kalendářního měsíce. Závěrečné ustanovení:Tato smlouva se uzavírá na dobu neurčitou. Smluvní strany mohou smlouvu vypovědět. Výpovědní doba činí 1 měsíc a začíná běžet prvním dnem měsíce následujícího po doručení výpovědi druhé straně. Vypovězení smlouvy se žádným způsobem nevztahuje na práva a povinnosti stran, které vznikly na základě smlouvy před tímto vypovězením. Strany si dále vyhrazují právo od smlouvy odstoupit, budou-li k tomu dány zákonné důvody podle zákona či této smlouvy.Prodejce mi před vánocemi začal posílat v xml pouze velkoobch. ceny, tudíž mi znemožnil prodej.Po upozornění, že jsem musela obchod zavřít nekomunikují.Vyúčtování posílali tak 1x za dva - tři měsíce.Poslední prosincový přehled mi do dneška neposlali.Psala jsem jim několikrát e-mail s upozorněním na nefunkční data xml, 31.1. jsem jim napsala, že chci odstoupit od smlouvy dohodou, že nemohu dodržet výpovědní dobu, protože mám obchod vypnutý z důvodu špatných cen.A že žádám o poslední přehled vyúčtování. Od té doby jsem jim psala ještě 2x jestli by se mi mohli vyjádřit, zda souhlasí s odstoupením dohodou. Na emaily nereagují i když mi příjde potvrzení o přečtení.Prosím tedy o radu: mám poslat nějaký dopis o odstoupení od smlouvy o zprostředkování s okamžitou platností, nebo musím dodržet 1 měsíční výpovědní lhůtua jak ho formulovat?Děkuji K.