Re: Článek - www.mzdovápraxe.cz
A čím to odůvodnili ? V zákoníku je pouze - písemně a seznám zaměstnance, není tam, že každého zvlášť, když je rozvrh pro všechny stejný, navíc je tam "pokud se se zaměstnancem nedohodne na jiné době seznámení". Takže pokud máme pořád pracovní dobu 6.30-15.00, přestávku 11.00-11.30, tak jsme se se zaměstnanci dohodli, že jsou s tímto rozvrhem seznámeni na začátku roku s platností pro celý rok, s tím, že případná změna by byla řádně oznámena 2 týdny předem.
Zase totiž jen zbytečné papírování bez jakéhokoliv důvodu. Samozřejmě mám na mysli náš případ, kdy se pracovní doba nezměnila už min. 10 let.
Re: Článek - www.mzdovápraxe.cz
Máme pár zaměstnanců, tak jsem se s ním nedohadovala. Někdy mám pocit, že se svět zbláznil.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
22. 2. 2013 5:53
Dobrý den,
musím dle §84 zákoníku vypracovat písemný rovrh pracovní doby, když zaměstnanci pracuji v rovnoměrném rozvržení?
Našla jsem článek od paní Ing. Aleny Chládkové - Rozvrh pracovní doby po novele - na www.mzdovapraxe.cz. Ale nemám zaplaceno, nedostanu se na celý článek.
Nemáte někdo prosím tento článek? Můžete mi ho prosím poslat?
Předem děkuji