Re: Oznámení bank.účtů
volala jsem na náš FÚ . chtěla jsem ověřit, zda účty, které máme už x let, jsou tam od doby registrace a zda je musím znovu oznamovat.
pracovnice mi řekla, že po tel. nemůže takové informace poskytovat, ať tedy raději všechny účty oznámím znova. prý stačí jim napsat Oznamujeme, že firma XY používá pro svou ekonomickou činnost účet číslo .....
Re: Oznámení bank.účtů
mě taky opva fů,po dotazu,že tam máme dva účty jestli musim něco ještě vyplnovat,tak už nemusím nic,zveřejní oba účty
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
26. 2. 2013 9:55
Nechala jsem to bohužel na poslední chvíli a teď jsem z toho nešťastná. Potřebuji jich udělat asi 15 a v pdf poslat mailem k podpisu a vytištění jednotlivým plátcům. Fakt jsem si myslela, že to bude technicky jednoduché, ale ted to vypadá, že musím 15* vytisknout formulář, vypsat, naskenovat a dát do mailu.
Nemáte nějaký nápad? Nenarazili jste někde na šablonu do ZFO? Našla jsem tady na BC, za 100 korun pro jeden subjekt, jednak je to 15*100 a pak taky 15* stáhnout? 15* procedura platby? Není něco levnějšího a jednoduššího? Není program ve kterém bych mohla editovat pdf ze stránek mfcr?