Re: Pokladna se mi nerovná s účtem 211
neznám program pohoda, ale pokud máte chybu na účtě 211 tak bude ještě na nějakém jiném (tam, kde je půjčka zaúčtovaná). Jestli jsem to dobře pochopila, tak máte špatně počáteční stavy 2012 účtu 211 a xxx. Pokud můžete opravit ručně počáteční stavy , tak je přepište, jestli nelze zasahovat tak opravte inerním dokladm proti účtu 211/701 a 701/xxx
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
27. 2. 2013 22:23
Prosím o pomoc. Jsme fyz osob a účtujeme v POHODĚ. Stal se mi taková nepříjemnost, a to že mi nesedí stav pokladny s účtem 211. vím kde je chyba, ale nevím si rady jak ji odstranit. Chyba se vyskytla takto. Na konci roku 2011 jsme čerpali půjčku datum přijetí 31.12.2011 to je ok, jenže se mi přecvakl dat. uskt zdaň plnění na 31.1.2012. Když jsem dělala uzávěrku roku 2011 tak mi pokladna seděla s účtem 211 takže jsem na chybu nepřišla. Objevila jsem ji až teď, když děllám uzávěrku roku 2012. Půjčka se mi totiž zaúčtovala na začátek roku stejně jak počáteční stav pokladny předkontací "bez" Takže v pokladně peníze byli, ale neprojevili se na účtu 211. Teď jsem opravdu dost v koncích, protože netuším co s tím mám dělat, aby bylo vše ok. prosím tedy o radu
všem moc moc děkuji za radu a pomoc s vyřešením mého problému.
Jana V.