Jak určit cenu zásob na skladě

• (neregistrovaný)

28. 2. 2013 9:49

dobrý den,
    vedu DE a zásoby nevedu přes program.
    Stačí když udělám jen inventuru - počet kusů a nebo musí být vyčíslena i částka - dělám PDFO poprvé a tam asi musí být vyčíslena částka zásob.A vůbec netuším , jak se to počítá. Moc prosím o radu, děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 28. 2. 2013 11:17

alli (neregistrovaný)

Re: jak určit cenu zásob na skladě
      dala jsem si počet ks, cenu z faktury za ks, celkovou cenu a dostala jsem konečný stav zásob

• 28. 2. 2013 11:45

ces (neregistrovaný)

tak to zní jednoduše.
      ale jednou nakupuji od dodavatele přímo, jednou v obchodě a ceny jsou různé a zrovna teď nevím, kterou cenu mám použít, protože se jedná o vlny - takže např.10 klubek a každá zřejmě jiná cena.
      Zajímalo by mě jak to řeší jiné rukodělky např. bižu atd., fakt se mě nechce naskladňovat každé klubko a a po půl klubku vyskladňovat.
      Něco jednoduššího neexistuje. Již tady byly nějaké dotazy, ale nikdo nikkdy neodpověděl.

• 28. 2. 2013 14:31

alli (neregistrovaný)

co teď napíšu není asi správné, ale na konci roku proberu s mužem faktury za materiál, on mi řekne, co nepoužil na své zakázky, to dám na sklad a udělám si tabulku pro inventarizaci
      možná někdo bude znát jiný, jednodušší způsob, než to všechno pořizovat na sklad a zase vydávat

• 28. 2. 2013 14:59

ces (neregistrovaný)

asi máte rozmanitější materiál, kde se dá určit ta cena z faktury,ale u těch klubíček 10 různých cen a teď které jste prodala a které vám zůstalo.Ten brouk mě leží dlouho v hlavě.asi začnu naskladňovat a naskladňovat a vydávat a vydávat, sice budou zásoby přesné ale já se z toho zblázním. jinak díky
      ráda bych i rady těch, kdo se pohybují ve stejné nebo podobné branži,ale pořád nikdo neodpovídá. mějte hezký den

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).