Re: jak určit cenu zásob na skladě
tak to zní jednoduše.
ale jednou nakupuji od dodavatele přímo, jednou v obchodě a ceny jsou různé a zrovna teď nevím, kterou cenu mám použít, protože se jedná o vlny - takže např.10 klubek a každá zřejmě jiná cena.
Zajímalo by mě jak to řeší jiné rukodělky např. bižu atd., fakt se mě nechce naskladňovat každé klubko a a po půl klubku vyskladňovat.
Něco jednoduššího neexistuje. Již tady byly nějaké dotazy, ale nikdo nikkdy neodpověděl.
co teď napíšu není asi správné, ale na konci roku proberu s mužem faktury za materiál, on mi řekne, co nepoužil na své zakázky, to dám na sklad a udělám si tabulku pro inventarizaci
možná někdo bude znát jiný, jednodušší způsob, než to všechno pořizovat na sklad a zase vydávat
asi máte rozmanitější materiál, kde se dá určit ta cena z faktury,ale u těch klubíček 10 různých cen a teď které jste prodala a které vám zůstalo.Ten brouk mě leží dlouho v hlavě.asi začnu naskladňovat a naskladňovat a vydávat a vydávat, sice budou zásoby přesné ale já se z toho zblázním. jinak díky
ráda bych i rady těch, kdo se pohybují ve stejné nebo podobné branži,ale pořád nikdo neodpovídá. mějte hezký den
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
28. 2. 2013 9:49
dobrý den,
vedu DE a zásoby nevedu přes program.
Stačí když udělám jen inventuru - počet kusů a nebo musí být vyčíslena i částka - dělám PDFO poprvé a tam asi musí být vyčíslena částka zásob.A vůbec netuším , jak se to počítá. Moc prosím o radu, děkuji