Re: daňové přiznání zaměstance?
právě že za účetní dojít nemůžu,protože je až v praze a bohužel sme jí nikdy neviděly a na moje sms zprávy a telefon nereaguje......čekám že mi odpví tak za 14dní že mi to nestihne udělat:-( ....nevím co s tím...a může mi třeba poslat to potvrzení emailema já si to můžu vytisknout?
Re: daňové přiznání zaměstance?
V práci požádejte o Potvrzení o zdanitelném příjmu za r. 2012 /to vám jsou povinni dát/, žádný evidenční list. Proboha, kde to pracujete, že vám nedovolí uplatnit dítě, to je přece vaše volba, jen k tomu musíte dokládat nějaké papíry, ale oni vám nemohou bránit uplatňovat slevu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Poplatky za rozhlas a TV se ruší. Nahradí je stát. Lidé mohou přispívat doborovolně
Důležitý dokument pro seniory. Kdy budete potřebovat potvrzení o důchodu
Finanční správa upřesnila, kdy si podnikatelé mohou uplatnit odpočet DPH
Stát chce mít páku na ceny benzínu a nafty. Vláda schválila nový zákon
Evoluce hypoték: Jak se z antické zástavy stal pilíř moderní ekonomiky
Za švarcsystém už nemá hrozit pokuta pracovníkům, ale jen zaměstnavatelům
4. 3. 2013 10:43
dobrý den,chci se zeptat zda když si chci udělat dańové přiznání za rok 2012 ,stačí mi z bývalého zaměstnání za ten rok evidenční list důchodového pojištění a údaje o výši průmerného výdělku.....daňové přiznání za mě v bývalé práci nedělaly....a ani mi nedovolily napsat si slevu na dítě ,měla bych totiž nebo mám docela velký problém s komunikací s nimi a jiné papíry je složité dostat