Re: zrušené soukromé životko
Aha, vy jste se neptala, co říká zákon, vy jste se ptala, kdo z nás zákon porušuje ? Jakou chcete odpověď ? Já všem radím - dodanit tak,jak říká zákon. Co se mě týče - ŽP neruším,snížím a počkám si do r. 2015, kdy mi zákon umožní bez dodanění převést na jinou ŽP a pak převedu bez dodanění.
Re: zrušené soukromé životko
Co říká zákon, vím. Jde mi o to mít to co nejjednodušší a taky samozřejmě co nejmíň dodanit :-) Myslíte, že by FÚ pátral po tom uplatnění v práci? Já si říkám, že by mu stačilo to, co vidí z předchozích přiznání, že kdyby pátral i po práci, že by musel jít na kontrolu do práce... Ale fakt nevím, jak to funguje, proto se ptám. Omlouvám se, jestli blbě :-(
Internet Info BusinessCenter.cz (businesscenter.podnikatel.cz)
Server s informacemi pro podnikání.
Copyright © 1998 – 2021 Internet Info, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
6. 3. 2013 9:53
Dobrý den, loni jsem zrušila soukromé životní pojistění, které jsem si uplatňovala v práci při ročním zúčtování a poslední 3 roky v přiznání k dani z příjmů. Jak se to obvykle dělá, dodaňujete i to, co bylo uplatněno v práci (co mám v práci říct, o jaké potvrzení? ani nevím, od kdy jsem uplatňovala) plus v přiznání, nebo jenom to, co bylo uplatněno v přiznání? Děkuji.