Vyúčtování daně - student

• (neregistrovaný)

7. 3. 2013 12:46

V 8/2012 u nás ve firmě pracoval student, nepodepsal prohlášení, protože ho měl podepsané u jiného zaměstnavatele a výdělek u nás měl přes 5000, takže byla odvedena zálohová daň. Je možné, abych já udělala vyúčtování daně tomuto studentovi přestože u nás nepodespal prohlášení? Tzn, že by jej podepsal až teď s doložením příjmů od jiného zaměstnavatele? Nebo si musí udělat vyúčtování daně sám? Zaměstnavatel, u kterého podepsal prohlášení, mu asi vyúčtování neudělá, protože mu nestrhl žádnou daň.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 7. 3. 2013 12:53

jasná. (neregistrovaný)

Re: Vyúčtování daně - student
      Přečtěte si pravidla tohoto fóra, obzvlášť bod 6
      6) SLUŠNOST
      Uvědomte si, že lidé, kteří zde radí, tak činí dobrovolně a bezplatně. Slova "prosím" a "děkuji" rozhodně nejsou zbytečná.

• 7. 3. 2013 12:59

al1 (neregistrovaný)

Moc se omlouvám, ale v zápalu psaní dotazu jsem na takovouto samozřejmost zapomněla a když si to po sobě čtu, tak bych to sama považovala za neslušné. To je ten konec čtvrtletí - už mám z těch daní depku. Moc prosím o radu a dopředu za ni děkuji. A.

• 7. 3. 2013 13:03

jasná. (neregistrovaný)

Jak vidím, tak jste si mojí kritiku nezasloužila, ale strašně mě štve, že se zde zapomíná na slušnost. Takže z mé strany omluva vůči vám.
      RZD mu provést nemůžete, protože měl souběh příjmů, musí si podat daňové přiznání.

• 7. 3. 2013 13:10

al1 (neregistrovaný)

Moc děkuji za radu i za reakci vůbec. Jsem moc vděčna, že takovou poradnu provozujete, protože vzláště v této exponované době (březen!!!) je náročné získat informace k daním jen tak lehce. A.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).