Re: Fú nechce uznat úroky...
Oni vám dali úvěr na stavbu RD a nechtěli stavební povolení na RD ? To se mi nechce věřit.
právě že ano, i na FÚ se divili, ale nám v bance nabídli, že je to výhodnější úvěr a přesto, že se jedná o chatku je to úvěr na RD.. mají málo klientů,sami nám to nabídli - je to z českomor. stav. spořitelny, tak uvidím, jak dopadnu.
Přeji Vám hodně úspěchů. S Českomoravskou stavební spořitelnou mám osobní zkušenost, že jsou to podvodníci. Něco jiného slibují a něco jiného je potom pravda. Myslel jsem, že takovéto společnosti se musejí vždy chovat podle zákona ale vzhledem k negativním ohlasům od klientů jsem nabyl přesvědčení, že to není pravda.
Internet Info BusinessCenter.cz (businesscenter.podnikatel.cz)
Server s informacemi pro podnikání.
Copyright © 1998 – 2021 Internet Info, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
8. 3. 2013 10:32
Dobrý den, prosím, můžete mi poradit?Vzala jsem si úvěr a v účelu mám: výstavba rodinného domu. Přestavuju zahradní chatku a chci z ní udělat RD, v listu vlastnictví mám pořád budova s číslem evidenčním a dům rodinný rekreační. Mám přijít na FÚ, něco se jim nezdá..... jak mám ale doložit, že se jedná o RD, ten bude až po kolaudaci, ne? a ta ještě nebyla.....děkuji