Re: Výpočet spotřeby pohonných hmot
Holt tam je jenom jedna spotřeba... Já to vidím následovně:
Pokud se podnikatel do průměrné spotřeby dle technického průkazu „nevejde“, je vhodné, aby zaznamenával např. okamžiky čerpání pohonných hmot a uváděl důvody vyšší spotřeby (zatížení vozidla, jízda po dálnici, jízda na sněhu apod.).
U některých vozidel ani nejsou údaje o spotřebě do technického průkazu zapisovány a je na poplatníkovi, jaké zvolí důkazní prostředky (záznam o vlastním měření spotřeby, stanovisko prodejce vozidla či soudního znalce, údaje z odborné literatury apod.).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Poplatky za rozhlas a TV se ruší. Nahradí je stát. Lidé mohou přispívat doborovolně
Důležitý dokument pro seniory. Kdy budete potřebovat potvrzení o důchodu
Finanční správa upřesnila, kdy si podnikatelé mohou uplatnit odpočet DPH
Stát chce mít páku na ceny benzínu a nafty. Vláda schválila nový zákon
Evoluce hypoték: Jak se z antické zástavy stal pilíř moderní ekonomiky
Za švarcsystém už nemá hrozit pokuta pracovníkům, ale jen zaměstnavatelům
9. 3. 2013 5:22
Dobrý den,potřeboval bych poradit.Mám auto Fiat Doblo Cargo v OM ale nevím jak vypsat spotřebu přes město,mimo město a kombin.cyklus.Mám v techničáku pouze jeden údaj a to tento-spotřeba 100m3 je 4.9 metodika C.U.N.A.Nevíte jak počítat spotřebu,když jednou jedu přes město,pak po dálnici,ta spotřeba je přece jiná a ne 4.9 litrů.
Děkuji