Výroba tepelně upravených výrobku

  • (neregistrovaný)

    11. 2. 2012 0:35

    Dobrý den,chci se zeptat na podminky spuštění malovýroby tepelně zpracovaných výrobku.Chtěl bych si otevřít malou malovýrobu a nevím kde sehnat info.Zavařuji do sklenic vepřove maso ve vlastní štave,paštiku a jine věci.Vše bez eček a jiných svinstev.Pokud by mi mohl někdo poradit kam se zajít zeptat nebo jinou jakoukoli radu .co se týče toho za jakých podmínek bych to mohl dělat legálně.Zatím vše dělam doma v kuchyni.Děkuji za jakoukoli radu.

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 11. 2. 2012 9:19

      Honza (neregistrovaný)

      ahoj, vše se dozvíš na Krajské hygienické stanici. Potom ještě doporučuji veterinu.
      Honza

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).