Re: OT: FAQ
Jojo, oba máte pravdu. Jenže admin tohoto fóra na nějaké úpravy už léta nemá čas, přestože v minulosti tady proběhla spousta užitečných nápadů, jak toto forum vylepšit. Já na tuto diskuzi chodím snad už 10 let, možná víc - a graficky i funkčně je to tu celou dobu více méně stejné. V minulosti tady padla spousta návrhů, např. změnit grafickou podobu tohoto fóra a nahradit ji jinou, dostupnou šablonou, kterých je na webu spousta a snad jsou leckdy i zadarmo. Ty šablony umějí třeba to, aby dotazy, na něž jsou reakce, nepadaly automaticky dolů, ale aby se třídily podle data a času poslední odpovědi, a dále aby každý dotaz zabíral jen jeden řádek bez ohledu na počet reakcí - ten by mohl být za původním dotazem třeba jen uveden číslem atd. Zkuste se obrátit na provozovatele (kontakt najdete v zápatí stránky), třeba konečně uspějete.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
12. 3. 2013 10:09
Mám ten pocit jenom já? Tím myslím, že by možná bylo dobré založit tady FAQ a do nich napsat odpovědi na zde se již po milionté objevující stejné dotazy...