Re: Přehled o výši pojistného
právě včera jsem se zase s ČSSZ rozčilila. minulý měsíc jsem poslala z programu v xml a bylo vše ok. tento měsíc jsem udělala to samé a včera mi napsali do DS že to jejich program nepřečte ať to pošlu poštou nebo vyplním na jejich e-podání. už mě fakt štvou!!!! s nikým jiným nejsou problémy jen s nima - dacani !!! chtělo by to nějaký hromadný bojkot.
Re: Přehled o výši pojistného
pojišťovny zdravotní a fin.úřad posílám přes dat.schránku - není problém, na vzp ve formátu pdf - není problém.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
14. 3. 2013 6:54
Dobrý den,
v programu Pohoda nelze elektronicky odesílat na ZP, jak odeslat přes DS Přehledy?
Dále Přehled na OSSZ jsem si uložila na plochu ve formátu .XML,nyní lze jen odeslat přes naši DS na centrální ČSSZ 5ffu6xk? Přečtou to nebo raději v jejich e-podání vypisovat každý měsic a odeslat? Děkuju Jana