Re: Neuhrazená přijatá faktura z roku 20
pravděpodobně nedošlo k plnění...urgovala jsem dobropis, ale myslím, že si ji vymazali u sebe v účetnictví (ale to je jen moje domněnka), protože se k dobropisu neměli... dá se tím závazkem něco udělat? Nehledě na to, že jsme si uplatnili i dph...:-(
Re: Neuhrazená přijatá faktura z roku 20
pokud došlo, může dodavatel úhradu po vaší firmě vymáhat soudně, takže je dost riskantní zrušit závazek jen podle rozhodnutí vedení, abyste mohla závazk zrušit, měl by vám dodavatel dluh prominout
pokud nedošlo k plnění, neměli jste účtovat do nákladů r. 2011 a neměli jste nárok na odpočet - správně podat dodatečné DPPO za r. 2011 a dodatečné přiznání k DPH, záleží, o jak vysokou částku se jedná
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
14. 3. 2013 14:42
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak účetně dodanit FP z roku 2011. Vedení bohužel až teď prohlásilo, že ji nikdy dodavateli nezaplatí. K této faktuře ovšem žádný dobropis vystaven není a v účetnictví mi stále visí jako závazek. Co s tím? Moc děkuji za rady.